Слухови апарати Enchant

Какво прави един миг вълшебен? Несравнимата връзка на всички сетива: лек бриз по кожата ви и искряща слънчева светлина. Чистият аромат на природата, съчетан с продължителен смях и шепот. Най-богатите моменти в живота ви преплитат сетивата ви в спомени. Защо загубата на слуха трябва да ограничава изживяването?

Върнете съвършенството на всекидневния слух с Enchant на Sonic. Инстинктивно интелигентен слухов апарат! Наречете го шесто чувство. Или – Enchant. Първите Sonic слухови апарати с революционната платформа SoundDNA  дават естествен звук по нов начин.

Направени в платформата SoundDNA, слуховите апарати Enchant съвместяват първокласни функции с изумително естествен звук и предават ежедневни звуци по съвсем нов начин. Мощни технологии интуитивно реагират на вашето обкръжение, долавят го и го адаптират към вашия свят на звуци, поддържат ясен говор и свеждат шума до минимум. Със слуховите апарати Enchant всеки ден звучи по-добре.

Enchant усилват всяко усещане. Разочарованието от загубата на слуха не е от изчезването на думите. То е от изчезването на меките звуци и от това, че шумът пречи. Пропускането на подробности от чутото отнема смисъла и ви обърква.  Enchant работят, за да чувате всичко. Обработката на променливата реч със SmartCompress запазва нюансите на говора — меките и твърдите звуци на всяка дума.

Всеки микрофон усилва звуците, но слуховите апарати Enchant правят доста повече. В Управление на говор в шум (SPiN)  са обединени множество технологии, за да се подчертаят звуците и автоматично да се сведе до минимум шумът. С допълнителните функции се отделя говор от шум за по-ясно чуване.

Независимо дали става дума за празник, очакван концерт или малко приключение, Enchant е в крак с всяка звукова ситуация. Семейство Enchant включва 14 специализирани програми за чуване, включително изложените по-долу. Поискайте вашия специалист по слухопротезиране да активира програмите и функциите, за да ги ползвате.

Bluetooth®  връзките на вашия телефон, кола или компютър са част от ежедневието ви. Те са част и от това, което прави слуховите апарати Enchant така удобни. Забравете бутоните и контролирайте силата на звука и превключването на програми на слуховия ви апарат със смартфон или безжично оборудване от Sonic.

Досега сте ползвали смартфон   за разговори, писма, текст и музика — защо да не управлявате и слуховия си апарат? Сложете SoundLink 2 App на смартфона си и  променете силата на звука или изберете програма. Приложението разполага с функцията „Намери слуховия ми апарат”, връзки към инструкцията за експлоатация и предупреждение за изтощена батерия. Има и дистанционно управление RC-A за регулиране на силата на звука, програмите и адаптера TV-A при поточно предаване на любими телевизионни програми директно към слуховите им апарати.

Слуховите апарати  Enchant с технологията 2.4 GHz са създадени за iPhone®, iPad®, iPod® и дават пряк стерео стрийминг от тези устройства. С SoundClip-A те са пригодни за всички телефони. Допълнителните безжични аксесоари на слуховите апарати Enchant, ползващи технологията 2.4 GHz , осигуряват още повече начини на взаимодействие.

Enchant ще ви хипнотизира с възможностите си, но запазете тайните му за себе си.  Малките, усъвършенствани персонализираните задушни модели отговарят на индивидуалните нужди и усещането за стил. Enchant комбинира функции на 5 технологични нива и отговаря на любовта на хората.

Моделът Enchant miniRITE (приемник в ухото) е тънък  и дискретен. Потребителите оценяват лекия и незабележим дизайн, а безжичната връзка е стандартна. Леко се управлява – с един бутон за силата на звука и програмите, както и на дълготрайната батерия с размер #312. Този модел е съвместим и със системата за  акумулаторни батерии ZPower.Със сходен модерен стил, Enchant miniRITE T е с телекойл, който увеличава чуването по телефон или в сгради с индуктивни контурни системи. miniRITE T включва двоен бутон за сила на звука и управление на програмата и използва дълготрайна батерия # 312. Безжичната връзка е стандартна заEnchant miniRITE T.

Благодарение на трайния си, ергономичен дизайн, Enchant BTE върши чудесна работа. Той ползва голяма батерия  #13 и има телекойл и стандартна безжична връзка. Лесен е за употреба и е с ушна кука и тънка тъба, като отговаря на различна степен слухова загуба.

Персонализираните стилове са невероятни! Изключителна гъвкавост за наистина персонално напасване. Възможностите са безброй –  4 стила, 5 нива на действие, безжична връзка и функции, компенсиращи от леки до тежки загуби на слуха.

Системата за акумулаторни батерии ZPower на слуховите апарати Enchant miniRITE позволява зареждане в удобно за вас време. Със ZPower забравяте за смяната на еднократните батерии и пазите околната среда.

preloader