Слухови апарати Cheer

Слуховите апараtи Сheer са изградени на платформата SVP. Широката гама от стилове плюс три технологични нива означава, че Cheer е идеалното решение за лека до умерено тежка загуба на слуха. Изберете от редица персонализирани и задушни модели.

Налични технологични нива:  60; 40; 20.

ЕСТЕСТВЕН ЗВУК

Сheer предлага чист и естествен звук.

Слуховите апарати Сheer запазват нюансите на речта – тихи и силни звуци, които се чуват в нашите думи, за да ви помогнат да сте активни в разговора.

РАЗБИРАНЕ НА РЕЧ В ШУМ

Не всички звуци са създадени еднакви, стане ли дума за по-добър слух. Слуховите апарати Cheer ползват множество звукови системи, за да идентифицират желаните звуци и да така да се извлече максимума от задълбочения разговор и всекидневното говорене. Cheer отделят речта от околния шум, като намаляват досадните разсейвания и локализират гласовете, те ви осигуряват ясно чуване при комуникация.

Адаптивната технология на Cheer разпознава и реагира на различни среди за слушане. Независимо дали сте в офиса, ресторанта или дори планинатаадаптивната технология бързо анализира входящия сигнал, за да определи местоположението на най-силния звук във всяка от четирите честотни области. След идентифициране на местоположението се прилага най-добрият отговор във всеки регион и съотношението сигнал/шум е подобрено.

ПРОСТОТА

Слуховите апарати Cheer означават и друго: вие ще бъдете със свободни ръце в повечето ситуации на слушане.  Легендарната вече програма Свободни ръце (Hands free) непрекъснато следи звуковата среда за специфични характеристики като ниво на звука, присъствие на реч, честотно съдържание и обертонове. След анализ тя определя коя комбинация от характеристики и усилване ще бъдат полезни и автоматично коригира,

Cheer се предлага в различни стилове, три технологични нива и шест цвята.

От почти невидимите IIC (Invisible-in-Canal) до мощните BTE (Behind-the-Ear) стилове, стартовият състав на Cheer ви осигурява тази сила на звука, от която се нуждаете.

БЕЗЖИЧНОСТ

Опростете слуховото изживяване с безжичните функции. Слуховите апарати Cheer се свързват с всички незадължителни безжични аксесоари, включително приложението SoundLink и безжичния програмист  FittingLINK.

Използвайте аксесоарите за безжично свързване към телевизори, мобилни телефони и др.

Много безжични слухови апарати Cheer могат да се свързват с телевизори, мобилни телефони, компютри и други устройства чрез Bluetooth® технология.

Управлявайте програми, регулирайте силата на звука и превключвайте между аксесоарите направо от вашия iPhone® или Android ™ смартфон. Изисква се обаче SoundGate 3.

preloader