Слухови апарати Celebrate

Изведнъж животът ви се променя драстично, става по-смислен, запомнящ се. Всичко това е благодарение на слуховите апарати Celebrate.

Предназначени за различни хора, с напълно различен начин на живот и за различни ситуации, Celebrate са за всеки ден и при всеки повод.

Слуховите апарати Celebrate са предназначени да ви помогнат да разбирате речта и се адаптират  гъвкаво към звуците във всяка среда. Ще откриете голямо разнообразие от стилове и модели. Слуховите апарати Celebrate помагат на хората да обичат живота в цялото му разнообразие.

Ако краткият разговор е голям проблем за вас, тогава говорният процесор ще запази всички фини нюанси в произношението на думите, което ще направи речта по-разбираема. Шумопотискането разделя речевите звуци от околния шум, като същевременно увеличава силата на звука на речевите честоти, които пациентът желае да чуе. Функцията за потискане на реверберацията ви позволява да чувате добре в големи затворени пространства като конферентни зали и места за поклонение (църкви, джамии).

Максимална разбираемост на речта при всякакви условия. Анализаторът на околната среда автоматично анализира входящите звуци и регулира настройките и усилването в зависимост от ситуацията. Така че в шумната атмосфера на кабината на самолета можете да се насладите на общуването със събеседника си и със стюардесата. Можете също така да настроите усилването на устройството по ваш вкус.

Допълнителните аксесоари към устройството позволяват на пациентите да изпитват радост всеки ден и да превърнат ежедневието в празник.

preloader