Слухови апарати Captivate

Captivate! Както звучи животът!

По-лесно чуване, с подробен звук и по-малко неяснота. С усъвършенствана мощност за обработка, слуховите апарати Captivate имат технология за по-добра обратна връзка и управление на фонов шум, автоматично осигуряващ персонализирано слухово изживяване.

Потребителите чуват собствените си гласове по естествен начин, с повече комфорт в шума. Новият miniRITE T R е с вградена литиево-йонна батерия за захранване.

Captivate оптимизира чуването в детайли. Captivate  предлага страхотните функции на Sonic, които помагат да се създаде ново слухово изживяване.

Звукът на  Captivate Sound: Слуховите апарати Captivate включват Sonic SoundDNA функции като SmartCompress, адаптивна компресионна система, новия адаптивен компенсатор обратна връзка Pro, управление на SPiN за обработка на речта в шум (с три технологии) плюс други функции за намаляване на видовете разсейващ шум.

Просто презареждане

Всички производствени нива на  miniRITE T R на Captivate са с литиево-йонна акумулаторна батерия, за да се осигури цял ден енергия дори когато се предава от аксесоари. Безконтактното индуктивно зарядно устройство е стилно и лесно за използване.

Дизайнерски подробности

Гъвкавостта на SoundDNA в семейство Captivate дава на пациента индивидуалното чуване. Captivate е с 5 технологични нива, 4 модела, 7 цвята, всичко с 2.4 GHz + NFMI безжична технология и набор от функции. Captivate са Made for iPhone®, свързани с интернет чрез SoundLink 2.

preloader