Може ли един малък безжичен аксесоар да ви помогне да чувате по-добре на трудни места?

Може ли един малък безжичен аксесоар да ви помогне да чувате по-добре на трудни места?

Безжичните слухови апарати, персонализирани за точно за вашия намален или почти загубен слух, предоставят много предимства. Те усилват разговорната реч, подобряват любимата ви музика, усилват важни звуци в околната среда и предават поточно звуци от различни устройства с Bluetooth®. С две думи, те ви помагат да се свържете с вашето семейство, приятели и живота като цяло!

С миниатюрни микрофони за улавяне на звук слуховите апарати обикновено работят най-добре в стая с добра акустика и с партньори за разговор, които са застанали наблизо до вас. Те могат да бъдат по-малко ефективни на ревербериращи места, в шум, ако имат отдалечени усилватели, при по-големи събирания или при поточно предаване на звук от електроника с ограничени безжични възможности.

Докато носите слуховите си апарати, понякога:

  • Трудно ли ви е да чуете човека, който говори в противоположния край на масата за вечеря?
  • Напрягате ли сте да чуете някой, който говори в шумна стая или просторна зала?
  • Опитавате ли се да чуете някого от предната или задната седалка на кола, но без успех?
  • Искате да предавате музика или предавания от вашите електронни устройства към вашите слухови апарати?
  • Имате ли нужда да приемате телефонни обаждания, докато изпълнявате няколко задачи?

Ако отговорът е „да“, тогава внимателно слушайте: Безжичният аксесоар SoundClip-A от Sonic е малко, преносимо устройство, което може да ви помогне да се възползвате от вашите слухови апарати при по-трудни условия.

Какво представлява SoundClip-A?

Може би се чудите какво точно представлява SoundClip-A? Просто казано, това е безжичен приемник и предавател на звук. Това означава, че може да приема и предава звук между околната среда и вашите слухови апарати, включително говор и сигнали от безжични електронни аудио устройства. Следователно можете да го използвате както като дистанционен микрофон, така и като безжични слушалки за мобилни телефони и таблети. Нека разгледаме по-отблизо и двете функции.

Като дистанционен микрофон: Поставете SoundClip-A близо до човек, който говори, и предният микрофон ще улови гласа му и безжично ще предаде говора му към вашите слухови апарати. Резултатът е, че можете да чуете човека да говори директно във вашите слухови апарати, преодолявайки физическото пространство – и всеки шум – между вас и тях. Полезно е, защото може да чуете всеки от разстояние, или през маса, или от другия край на стаята, или от предната или задната седалка на кола, когато шофирате. Просто помолете човека, който говори, да го закачи на яката си за най-добри резултати.

Като безжични слушалки: Сдвоете SoundClip-A с безжични електронни аудио устройства, като мобилни телефони и таблети, за да можете да чувате музика, телевизионни предавания или телефонни разговори директно, като звукът се предава към вашите слухови апарати. Основно предимство е, че можете да се наслаждавате на разговори със свободни ръце от мобилни телефони, включително устройства с AndroidTM. SoundClip-A не само предава гласа на говорещия към вашите слухови апарати, но също така предава и вашия глас към него, така че не е нужно да държите телефона в ръце. Просто използвайте бутоните на устройството, за да приемете, прекратите или отхвърлите повикването.

 

Какво друго може да прави SoundClip-A?

Малкият SoundClip-A е доста гъвкав! В допълнение към функциите, описани по-горе, можете да го използвате и като дистанционно за управление. Можете лесно да увеличите или намалите силата на звука, да заглушите звука или да превключите на друга програма за слушане с помощта на бутоните, разположени на устройството. И накрая, може дори да контролира звука от безжичния телевизионен адаптер на Sonic. Това означава, че можете независимо да контролирате силата на звука на телевизора, както желаете, без да го променяте за другите в стаята.

SoundClip-A има какво да ви предложи и може да бъде ефективен инструмент, който да ви помогне в пътуването ви към по-добър слух. Проверете при вашия слухопротезист дали вашите слухови апарати Sonic са съвместими с този аксесоар. С безжичните слухови апарати Sonic и SoundClip-A всеки ден звучи по-добре.

 

preloader